Inschrijven voor een Proeverij

 

Via deze tab kunt u interesse voor zo’n “Proeverij" kenbaar maken. Als gezin, bijvoorbeeld met buren, als collega’s vakgenoten om eens iets anders te organiseren maar ook als vriendenclub. En uiteraard als uitje voor zakelijke relaties. We stellen in principe het aantal deelnemers per proeverij op 6 tot een maximum van 12. 

 

De professionele wijnproeverij kan - in overleg - worden voorzien van kleine hapjes/snacks. Totale tijdsduur zal ongeveer 2 uur bedragen, zodat de bijeenkomst nooit laat wordt. Een plezierig initiatief om samen van wijn te genieten, professionele begeleiding van Jan Prins mee te maken, maar ook andere wijnliefhebbers/hobbyisten te leren kennen. En uiteraard zijn ook de TreFratelli vertegenwoordigd op de bijeenkomst. 

 

Jan Prins heeft zich, na een groot aantal jaren in tal van bestuurlijke- en management functies verdiept in wijnen. Hij doorliep SDEN 3 en SDEN 4 om daarmee Register Vinoloog te worden van de Wijnacademie. Thans volgt Jan de opleiding Magister Vini, summum in de sector.

 

Onze “Proeverij” events zijn gezellige en leerzame bijeenkomsten voor ieder die van wijn houdt.

Bijdrage in de kosten (ex reiskosten en hapjes e.d.; in overleg) is gesteld op € 25 per persoon inclusief zo’n 6-10 wijnen. 

 

Schrijf u nu in door een mail te sturen naar:

administratie@trefratelli.nl 

en maak - in grote lijnen -  uw wensen even kenbaar. 

 

Wij pakken dan de draad met Jan Prins voor u op en gaan het organiseren.